Puhdas, väritön rasva, jota voidaan käyttää myös satunnaisesti elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa olevissa kohteissa. NLGI 2. Rasvalla on hyvät mekaaniset ominaisuudet kuten korkea tippumispiste, hyvä tarttuvuus ja pitkäkestoisuus.
Hyväksynnät: NSF H1 136318, INS H1 1795167, CNERNA 1992, FDA regulations 178 3570 – USDA H1.
Väri | väritön |
Koostumus | notkea |
NLGI -luokka | 2 |
Käyttölämpötila-alue | -30°C…+150°C |
Tippumispiste | > 250°C |
Tiheys 20°C | 0,83 |
400g
Käyttökohteet: CT 609 voidaan käyttää elintarviketeollisuudessa, panimoteollisuudessa, säilyketeollisuudessa, viinitiloilla, hienomekaanisissa osissa, laakereissa, ketjuissa, liukupinnoissa, muotin irrotuksessa sekä lääke- ja sairaalateollisuudessa.